Veiling Kom op tegen Kanker

Door Matthias Diependaele op 23 april 2018

Naar jaarlijkse gewoonte laat ik me veilen voor Kom op tegen Kanker. Tijdens het hemelvaartweekend fietst de N-VA mee tijdens de 1000 km voor Kom op tegen Kanker. Dit jaar kruipen weer vier N-VA-ploegen en een Antwerpse N-VA-ploeg in het zadel, elk goed voor een opbrengst van 5.000 euro. Het geld zamelen we traditiegetrouw in met een online veiling van onze bekendste gezichten en hun passies.

Dit jaar nodig ik jou en maximaal 5 vrienden uit voor een culinair en artistiek avontuur in mijn thuisstad Zottegem. We starten in de ambachtelijke Koffiebranderij Hoorens, waar de zaakvoerders je vergasten op een aromatische ontdekkingstocht…uiteraard met de gepaste proeverijen. Aansluitend brengen we een kort bezoek aan kunstenaar Panamarenko voor een babbeltje en fotomoment. Na het bezoek aan de koffiebranderij, neem ik je mee naar de Hoevebrouwers. In een artisanale setting van een authentieke vierkantshoeve, hebben hobbybrouwers Kjell en Hilde hun eigen kleine brouwerij opgericht. We proberen er enkele van hun eigen creaties. De volledige activiteit zal een halve dag duren en gepland worden in samenspraak met de hoogstbiedende groep en de verschillende agenda’s.

Bieden kan vanaf u op Ebay! Al onze andere veilingen vind je op de website van N-VA en alle informatie over de deelname van de N-VA aan de 1000 km vind je op www.n-va.be/kotk2018. 

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is