Matthias Diependaele, Koen Daniëls en Sarah Smeyers

In totaal zetten 78 Oost-Vlaamse kandidaten zich de komende maanden in om de welvaart van Vlaanderen veilig te stellen.

De voorbije jaren heeft de N-VA vanuit de Vlaamse Regering al veel kunnen bereiken, maar het werk is nog niet af zegt lijsttrekker voor het Vlaams Parlement Matthias Diependaele: “De verwezenlijkingen van deze Vlaamse Regering zijn talrijk: een begroting op orde, verdrievoudiging van de investeringen in de kinderopvang, wereldtop qua innovatie, historisch hoge exportcijfers, een hoge werkzaamheidsgraad,… Maar er is ook nog veel werk voor de boeg. We moeten Vlaanderen nog meer op de kaart zetten. De Vlaming verwacht daadkracht en vertrouwen. We bewezen reeds dat we die kwaliteiten hebben. Nu willen we daar verder mee aan de slag.  We bieden concrete oplossingen aan voor de uitdagingen waar we samen voor staan. ”

Onze kandidaten stellen zich de komende maanden over heel de provincie voor aan de kiezer.  We vertellen graag meer over ons programma en visie op de toekomst. Lijsttrekker voor het Federaal Parlement, Anneleen Van Bossuyt verwoordt het graag zo: “We staan voor heel wat uitdagingen in Vlaanderen. Om die samen aan te gaan willen we het vertrouwen vragen van wie er net als ons van overtuigd is dat we die uitdagingen ook aankunnen! De Vlaming wil een kordate aanpak van migratie, wil dat werken meer loont, dat de begroting op orde is en wil een energiebeleid dat zorgt voor betaalbare energie. Dat is precies wat ons programma te bieden heeft.

Beide lijsttrekkers zijn erg trots op hun sterk team, ze trekken dan ook als één ploeg naar de kiezer. Alle kandidaten zijn unaniem: “Wij willen er met alle Oost-Vlaamse N-VA kandidaten voor gaan om uw vertrouwen te winnen. Zodat we samen die welvaart in Vlaanderen kunnen veilig stellen voor onszelf en de generaties na ons.”

N-VA Oost-Vlaanderen Vlaams Parlement
N-VA Oost-Vlaanderen Vlaams Parlement Opvolgers